Together we build.
siklasicher.

siklasicher. To je náš příslib,
pro váš úspěch.

Od založení společnosti v roce 1967 sledujeme jednu základní myšlenku: Vše musí být pro naše zákazníky siklasicher.

siklasicher pro vás znamená:

  • bezpečnost produktu
  • jistotu plánování
  • jisototu dodávek
  • jistotu budoucnosti

Nabízíme upevňovací řešení a služby, na které se můžete spolehnout, v každé fázi naší spolupráce. siklasicher je naším příslibem, že pro vás najdeme nejlepší, nejchytřejší a nejbezpečnější řešení: od detailního plánování přes logistiku, ž po montáž, recyklaci a opětovné využití našich modulárních řešení.

Chceme, abyste se na nás mohli vždy spolehnout, abyste se s námi vždy cítili siklasicher za všech okolností. siklasicher je naše sebepojetí, naše poslání a náš společný cíl. Tyto hodnoty, nás definují.„Together we build“ je výrazem dalšího základního přesvědčení, kterým se řídíme. Je součástí naší DNA. Jen společně můžeme dosáhnout nejlepších výsledků. Proto náš nový slogan zní:

Together we build. siklasicher.

Budoucnost chceme utvářet společně s vámi.

Inhaberfamilie
Dieter Klauß, Isabel Mörtl, Patricia Grüner a Reiner Klauß

Jakmile se připoutáme, připevníme se správně

Sikla je jedním z předních specialistů na upevňovací systémy a je kompetentním partnerem pro technická zařízení budov, průmyslové zařízení a stavbu lodí. Výrobky Sikla se používají ve více než 40 zemích světa. Téměř ve všech evropských zemích jsme zastoupeni vlastní společností nebo obchodními partnery. Mezinárodně působící skupina společností zaměstnává přibližně 750 lidí.

Bezpečnost produktu

siklasicher znamená
Bezpečnost produktu

Zásadní roli hrají naše řešení. Jsme si vědomi své odpovědnosti. Proto sázíme na nekompromisní kvalitu, ve všech aspektech našich produktů a systémů.

Začíná to u návrhu: Díky promyšlené funkčnosti ve vývoji, získáte řešení, které je přizpůsobeno vašim potřebám a požadavkům. Každý, kdo se společností Sikla jednou pracoval ví, že: Naše řešení se snadno montují, šetří čas a jsou úsporná – při zachování nejvyšší kvality.

Splňujeme přísné standardy kvality. Naše výrobky jsou testovány nezávislými institucemi, takže si můžete být siklasicher.