Together we build.
siklasicher.

Siconnect – náš sortiment produktů pro technické zařízení budov

Výrobní program Siconnect sahá od jednoduchých upevňovacích prvků přes komplexní systémová řešení až po speciální výrobky pro zvláštní použití. Výrobky Siconnect splňují nejvyšší požadavky na kvalitu a nabízí vám jednoduchou a rychlou montáž s výraznou úsporou času.

Vyvíjíme pro vás a vaše projekty vždy optimální upevňovací systém. A navíc: Na upevňovací systémy, které naplánujeme a realizujeme z našich výrobků, poskytujeme plnou záruku.

Pressix CC

Pressix CC – rychlomontážní systém od profesionálů pro profesionály

Geschäftsfeld Siconnect

S našimi lištovými systémy Pressix CC proběhne montáž na liště velmi rychle: Konstrukční díl se umístí na svou pozici a hlavička šroubu nebo závitový čep se zamáčkne do lišty. Závitová destička se okamžitě automaticky zablokuje v profilu lišty. Konstrukční díl je nyní bezpečně předfixován a nesklouzne ani ve svislé liště. Polohu je pak možné pohodlně dále nastavit dle potřeby. Teď už jen pevně utáhnout šroub – a hotovo!

Pressix CC vyžaduje jednoduchou manipulaci a zaručuje montáž s maximální úsporou času i nákladů. Přesvědčte se sami a podívejte se na naše instruktážní video s montáží!

Downloads