Together we build.
siklasicher.
siFramo je součástí produktové řady Sikla

Před 15 lety jsme vyvinuli inovativní produkt siFramo, který je díky své univerzálnosti vhodný téměř pro neomezenou škálu aplikací. Za tuto dobu jsme v rámci projektů realizovaných po celém světě instalovali miliony metrů nosných profilů. Být inovativní pro nás znamená přinášet našim cílovým zákazníkům trvalou přidanou hodnotu pro projektování a realizace montáží.

Výhody:

Co se skrývá za myšlenkou siFramo

Před více než 15 lety jsme měli vizi, že vytvoříme nový a univerzálně použitelný montážní systém pro střední zatížení, který bude splňovat následující požadavky:

  • Možnost vytvoření prostorové konstrukce do všech 4 směrů v jedné úrovni
  • Bez kolizních prvků

Stejně jako u ostatních inovativních řešení od společnosti Sikla byl důraz kladen na snadnou, jednoduchou a časově nenáročnou montáž. Zvláštní pozornost jsme proto věnovali způsobu spojování. Naše řešení při použití jednoho typu šroubu  zajišťuje maximální flexibilitu, bezpečí a časovou úsporu při montáži.

siFramo Mood

Další novinkou u našeho nosníku je inovativní geometrie průřezu. Díky speciálně tvarovaným drážkám ve tvaru vlny dosáhneme ideálního rozložení sil po celém nosníku.
Tím dochází ke zvýšení tuhosti při použití stejných materiálů až o 50 %, což nejenom šetří cenné zdroje a snižuje celkovou hmotnost konstrukce, ale zároveň ulehčuje manipulaci na stavbě a při montáži. 

Ke stažení

Speciálně tvořit

siFramo – Všechno je možné